Word lid van de droomclub van 100

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Ik meld mij hierbij aan als lid van de Droomclub van 100 van Stichting De Droom. Ik maak vandaag nog minimaal € 100,= over op NL21 ING B 000 5863098 onder vermelding van gift Droomclub van 100.

Als lid van de Droomclub van 100 betaalt u per kalenderjaar minimaal € 100,-. Hiermee steunt u de bewoners van Stichting De Droom om deel te kunnen nemen aan activiteiten ten behoeve van de groepsvorming zoals workshops, teambuildingactiviteiten, de aanschaf van gezamenlijk (spel)materiaal etc.

Het lidmaatschap geldt voor één jaar. In januari sturen wij u een herinnering om ook in het nieuwe jaar als lid van de Droomclub van 100 deel te nemen.

Elk lid wordt op het jaarlijkse Droomclub van 100-feest uitgenodigd. U wordt daar op de hoogte gehouden welke activiteiten afgelopen jaar hebben plaatsgevonden die mede mogelijk zijn gemaakt door uw bijdrage. De bewoners en het bestuur hopen u daar te ontmoeten. Een uitnodiging hiervoor sturen wij u te zijner tijd toe.

Wij willen u er op wijzen dat wij door de belastingdienst zijn gekwalificeerd tot ANBI (Algemeen Nut Behorende Instelling). Hiermee kunt u mogelijk een fiscaal voordeel halen uit uw gift. Zie voor de voorwaarden de website www.belastingdienst.nl/anbi

Spiegel crossmedia communicatie