Nieuws

31 maart 2015 | De Droom

P1180892-1

Nu de bewoners al weer enige maanden wonen en al aardig gewend zijn aan hun nieuwe onderkomen, wordt het hoog tijd om het “Droomhuis” officieel te openen en belangstellenden de mogelijkheid te geven een kijkje bij ons te komen nemen.

Op zaterdagmorgen 11 april a.s. zal ons “Droomhuis” officieel worden geopend door de burgemeester van Deurne de heer Mak. Deze feestelijkheden beginnen om 11 uur. Voor deze opening zijn alle betrokkenen schriftelijk uitgenodigd.

‘s-Middags is er voor genodigden en andere belangstellenden gelegenheid om ons “Droomhuis” ook eens van binnen te komen bekijken. Vanaf  2 uur bent u welkom in onze feesttent vóór het gebouw. Om ca. 5 uur sluiten we de “tent” weer.

Als u ons een bezoek wil brengen, houdt u er dan rekening mee dat het niet mogelijk is te parkeren in de straten Zonneland en Crobachplantsoen. We hebben van de directie van het Elkerliek ziekenhuis toestemming gekregen om de parkeerplaatsen vóór het ziekenhuis deze dag te gebruiken voor de auto’s van onze gasten.

« terug naar nieuws
Spiegel crossmedia communicatie