De droom van Eline

“Hallo, ik ben Eline Saasen en woon sinds 13 december samen met 8 vrienden en vriendinnen bij de Droom. Ik heb een eigen appartement en heb dit samen met mijn ouders tot een fijne woonplek ingericht. In het begin was het wel even wennen, alleen in het appartement, maar het voelt al steeds meer als mijn eigen plekje. Eigenlijk ben ik nooit alleen want ik ben heel veel beneden in de gezamenlijke huiskamer samen met de andere bewoners. We koken en eten samen, doen leuke dingen en maken veel plezier. We hebben ook hele fijne begeleiding, echt geboft, we hebben het heel gezellig met hen.

Op maandag ben ik vrij en leer ik samen met mijn moeder hoe ik alles schoon moet maken en ga ik boodschappen doen voor de hele week. We kunnen lopend naar het centrum van Deurne, lekker wat drinken of winkelen.
Verder werk ik de rest van de week bij Brownies en Downies in Asten en bij Laan ten Roode van de ORO in Someren. In mijn vrije tijd heb ik het druk met dansen, paardrijden, zwemmen en de musicalrepetitie en in het weekend natuurlijk eigen bezoek ontvangen.”

Spiegel crossmedia communicatie